Привет колеги!...
Трябва ми малко хелп за скоростната кутия!
Вчера докато си паркирах алфонсото пред блока
(добре че стигнах до паркинга) при включване на задна предавка усетих че скоростния лост е много разхлабен .... буквално се мести навсякъде ...не мога да вкарам скорост докрай ,опитах да вкарам задна , влезна донякъде обаче при подаване на газ колата тръгва напред !
.... нямам си никаква идея каква е скоростната кутия да не съм извадил някой лост ....независимо коя скорост се опитам да включа колата при подаване на газ тръгва бавно напред което ме навежда на мисълта че е забила на някоя предавка..?
давайте някакви съвети? мога ли от купето да я отворя видях че има два винта който мисля да махна и да стигна до скоростите?!
благодаря предварително колата е 155 1.7 94г
Трябва ми малко хелп за скоростната кутия!
Вчера докато си паркирах алфонсото пред блока
(добре че стигнах до паркинга) при включване на задна предавка усетих че скоростния лост е много разхлабен .... буквално се мести навсякъде ...не мога да вкарам скорост докрай ,опитах да вкарам задна , влезна донякъде обаче при подаване на газ колата тръгва напред !

давайте някакви съвети? мога ли от купето да я отворя видях че има два винта който мисля да махна и да стигна до скоростите?!
благодаря предварително колата е 155 1.7 94г

Comment